Algemene Voorwaarden Fanstr

Algemene Voorwaarden FANSTR Services B.V. Gebruikers

Ten aanzien van alle diensten in verband met het gebruik van het Platform van FANSTR Services B.V., gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan de Lange Kleiweg 6, 2288GK Rijswijk, ingeschreven onder KVK-nummer 97003948, hierna te noemen: "FANSTR", gelden de volgende Algemene Voorwaarden voor alle bezoekers en gebruikers van het Platform.

Door gebruik te maken van het Platform van FANSTR aanvaardt de Gebruiker en/of Opdrachtgever aan deze algemene voorwaarden gebonden te zijn die ook een beperking van de aansprakelijkheid bevatten.

Artikel 1. Definities

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gebruikt, in enkelvoud en meervoud.

1.1. Account

Het account van een Gebruiker op het Platform dat het mogelijk maakt voor de Gebruiker om gebruik te kunnen maken van de Diensten.

1.2. Aanbieding

Een aanbieding op het Platform van een Dienstverlener om een Dienst voor een Gebruiker uit te voeren.

1.3. Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

1.4. Bieding

De mogelijkheid voor een Gebruiker om via het Platform een bieding of bod op een onroerend goed object uit te brengen.

1.5. Dienst

De dienstverlening of dienst die door Dienstverleners wordt aangeboden en dienen uit te voeren.

1.6. Dienstverlener

De derde partij die Diensten aan de Gebruiker en/of Opdrachtgever aanbiedt op het Platform en/of deze vervolgens voor de Opdrachtgever uitvoert of dient uit te voeren.

1.6 Gebruiker

De natuurlijke persoon en/of rechtspersoon die op welke manier dan ook gebruikmaakt van het Platform en/of het ter beschikking gestelde materiaal, gegevens of informatie die op het Platform op welke wijze dan ook staan vermeld of toegankelijk worden gemaakt.

1.7. Opdrachtgever

De Gebruiker die een opdracht verstrekt of wil verstrekken tot het uitvoeren van een Dienst aan een Dienstverlener, met gebruikmaking van het Platform.

1.8. Overeenkomst

De overeenkomst tussen FANSTR en de Gebruiker met betrekking tot het gebruik van het Platform waar deze Algemene Voorwaarden een integraal onderdeel van uitmaken.

1.9. Platform

Het door FANSTR via de website www.FANSTR.nl, een applicatie of enige andere wijze aangeboden platform waarop Gebruikers en/of Opdrachtgevers en Dienstverleners in contact met elkaar kunnen komen in verband met het uitvoeren van Diensten.

Artikel 2. Algemeen

2.1.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, en Biedingen, ongeacht op welke wijze deze tot stand komen, en alle andere eventuele rechtshandelingen tussen FANSTR en Gebruiker en FANSTR en Opdrachtgever.

2.2.

FANSTR is gerechtigd deze Algemene Voorwaarden aan te passen of aan te vullen, met dien verstande dat:

(a) indien het gaat om inhoudelijke wijzigingen, FANSTR deze tenminste 30 dagen voordat de wijzigingen in werking treden op haar website zal communiceren; en

(b) de Gebruiker tot het moment dat de wijzigingen in werking treden zijn Account kan verwijderen en de Overeenkomst op kan zeggen indien de Gebruiker niet met de wijzigingen akkoord wenst te gaan.

2.3.

Blijft de Gebruiker het Platform na het einde van de Overeenkomst gebruiken, dan stemt hij daarmee in met de toepasselijkheid van de nieuwste versie van de Algemene Voorwaarden.

2.4.

Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk of per e-mail tussen FANSTR en Gebruiker zijn overeengekomen.

2.5.

FANSTR wijst uitdrukkelijk eventuele algemene voorwaarden van de Gebruiker en/of Opdrachtgever van de hand.

2.6.

Indien deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn geweest op een rechtsverhouding tussen Gebruiker en FANSTR, wordt Gebruiker geacht bij voorbaat te hebben ingestemd met de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden op nadien gesloten en te sluiten Overeenkomsten, tenzij partijen uitdrukkelijk iets anders overeenkomen.

2.7.

Indien en voor zover enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige voorwaarden onverminderd van kracht blijven. FANSTR zal alsdan een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.

Artikel 3. Totstandkoming overeenkomst en inhoud Dienstverlening

3.1.

Een overeenkomst voor het uitvoeren van een Dienst komt tot stand doordat de Gebruiker een opdracht verstrekt aan een Dienstverlener, waarmee de Gebruiker een Opdrachtgever wordt.

3.2.

FANSTR biedt een platform aan waarop Gebruikers en Dienstverleners met elkaar in contact kunnen komen in verband met het verrichten van Diensten. FANSTR heeft daarbij slechts een faciliterende rol en kan dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor handelen of nalaten van een Gebruiker, Opdrachtgever of Dienstverlener door middel van of in verband met het Platform of anderszins.

3.3.

Indien Gebruiker en/of een Opdrachtgever een opdracht voor het uitvoeren van een Dienst verstrekt aan een Dienstverlener, komt er een overeenkomst tussen de Opdrachtgever en Dienstverlener tot stand. FANSTR is hierbij geen partij en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de uitvoering van de Dienst of de gevolgen daarvan.

3.4.

FANSTR is te allen tijde gerechtigd (de inhoud van) haar Platform aan te passen wegens een (relevante) wijziging in de toepasselijke wet- en/of regelgeving, een wijziging in de marktomstandigheden, en/of verandering van bedrijfsrichting.

3.5.

Zowel de Gebruiker en/of Opdrachtgever als FANSTR is bevoegd de Overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen. FANSTR zal zich inspannen om een beëindiging van de Dienst tijdig en uiterlijk 30 dagen voor het beëindigen van de Dienst aan te kondigen. Indien het in de gegeven omstandigheden ten opzichte van consumenten onredelijk is als FANSTR de Overeenkomst met onmiddellijke ingang opzegt, zal FANSTR ten opzichte van hen, behalve in geval van gewichtige redenen, een redelijke opzegtermijn in acht nemen.

3.6.

FANSTR heeft de inhoud van het Platform met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alle inhoudelijke informatie op het Platform die verband houdt met Diensten of Dienstverleners, is echter afkomstig van de Dienstverleners of derden. Deze Dienstverleners zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie. FANSTR draagt voor de inhoud van die informatie geen enkele verantwoordelijkheid, noch voor enige andere communicatie tussen Gebruikers en/of Opdrachtgevers en Dienstverleners (met dien verstande dat dit beding FANSTR ten opzichte van consumenten niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding bevrijdt). Evenmin draagt FANSTR verantwoordelijkheid voor het voldoen aan de verplichtingen door Dienstverleners, waaronder ook maar niet alleen begrepen de juiste uitvoering van de te verrichten Diensten en het voldoen aan de kwaliteitseisen.

3.7.

Niettegenstaande eventueel bestaande wettelijke aansprakelijkheden ten opzichte van consumenten, kan FANSTR niet garanderen dat:

(a) alle informatie op het Platform juist, volledig, geschikt, actueel en niet onrechtmatig is, waaronder mede verstaan de door Dienstverleners opgegeven informatie;

(b) het Platform ononderbroken zal werken, vrij zal zijn van virussen, trojans en andere fouten en/of gebreken, en dat eventuele gebreken zullen worden verholpen; en dat

(c) derden niet het Platform en/of de systemen van FANSTR onrechtmatig zullen gebruiken.

Artikel 4. Onderhoud en onderbreking van de Dienst

4.1.

FANSTR is gerechtigd het Platform (tijdelijk) buiten gebruik te stellen of de toegang daartoe te beperken in het geval dit bijvoorbeeld noodzakelijk of wenselijk is voor het onderhouden of aanpassen van het Platform, zonder dat hierdoor enig recht op schadevergoeding jegens FANSTR ontstaat (met dien verstande dat dit beding FANSTR ten opzichte van consumenten niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding bevrijdt). FANSTR is niet gehouden om Gebruikers en/of Opdrachtgevers over een dergelijke onderbreking van de Dienst (al dan niet vooraf) over te informeren.

Artikel 5. Gebruik van de dienst en verstrekking van informatie

5.1.

De Gebruiker en/of Opdrachtgever garandeert dat alle gegevens, waaronder mede maar niet beperkt tot naam, telefoonnummer, adresgegevens en e-mailgegevens die hij in het kader van de Dienst verstrekt volledig, juist en actueel zijn en dat hij de Dienst uitsluitend voor zichzelf zal gebruiken.

5.2.

Gebruiker en/of Opdrachtgever zal slechts berichten plaatsen op en versturen via het Platform met als doel het aanvragen van een voorstel tot het uitvoeren van een Dienst of uitvoeren van een Dienst. Opdrachtgever zal geen berichten plaatsen met een inhoud en/of ten behoeve van enige doeleinden waarvoor de Dienst kennelijk niet is bedoeld en zal zich onthouden van het versturen van ongewenste en/of ongevraagde berichten.

5.3.

De Gebruiker en/of Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van de door hem op het Platform gepubliceerde gegevens. Hij garandeert dat de inhoud van deze gegevens juist, actueel en betrouwbaar is, niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving is en niet onrechtmatig is. Daarnaast garandeert hij dat hij met deze gegevens andere Gebruikers en/of Opdrachtgevers niet onheus bejegent, en dat hij de belangen en de goede naam van FANSTR niet zal schaden. Deze bepaling bevrijdt FANSTR echter niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding ten opzichte van consumenten en verplicht consumenten niet om schade die FANSTR of een persoon of zaak waarvoor FANSTR aansprakelijk is aan derden toebrengt in hun verhouding tot FANSTR voor een groter deel te dragen dan waartoe zij volgens de wet verplicht zouden zijn.

5.4.

De onderstaande gegevens mogen in ieder geval niet op het Platform worden geplaatst:

(a) gegevens die in strijd is met enige van toepassing zijnde wet- of regelgeving of met deze Algemene Voorwaarden;

(b) gegevens die verwijzen naar het verrichten van illegale diensten of diensten die op enige wijze schade kunnen veroorzaken aan eigendom of de gezondheid van anderen;

(c) gegevens waarmee inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendomsrechten, privacyrechten of waarmee andere rechten van FANSTR of derden worden geschonden;

(d) gegevens die naar de mening van FANSTR in strijd zijn met de goede zeden of goede smaak, gewelddadig zijn of oproepen tot geweld of haat tegen een ander of anderen.

5.5.

Overeenkomsten tussen de Gebruiker en/of Opdrachtgever en de Dienstverleners komen pas tot stand op het moment dat de Dienstverlener dit uitdrukkelijk aan de Gebruiker/ Opdrachtgever heeft bevestigd. FANSTR is bij overeenkomsten tussen de Opdrachtgever en de Dienstverlener geen partij. FANSTR kan dan ook geen enkele controle uitoefenen op de kwaliteit, veiligheid of de juistheid van de diensten, de juistheid van de aanbiedingen, de bevoegdheid van de Dienstverleners om de Diensten uit te (laten) voeren.

5.6.

Het gebruik van de (persoons)gegevens van de Gebruiker en/ of Opdrachtgever die door middel van het Platform door de Dienstverlener worden verkregen, mogen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt.

Artikel 6. Privacy

6.1.

FANSTR verwerkt persoonsgegevens van Gebruikers en/of Opdrachtgevers ten behoeve van de uitvoering van de Diensten en aanverwante activiteiten en in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming en opvolgende wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

6.2.

Op deze verwerking van persoonsgegevens is de Privacyverklaring van FANSTR, zoals gepubliceerd op het Platform, van toepassing.

Artikel 7. Account en informatieverstrekking door de Gebruiker en/of Opdrachtgever

7.1.

Om gebruik te kunnen maken van de Diensten van FANSTR dient Opdrachtgever een Account met een wachtwoord aan te maken op de wijze zoals beschreven op het Platform, onder opgave van de daarbij gevraagde gegevens.

7.2.

FANSTR is gerechtigd (het aanmaken van) een Account en/of (het plaatsen van) informatie door de Gebruiker en/of Opdrachtgever te weigeren of verwijderen indien daartoe gegronde redenen zijn. Een gegronde reden kan bijvoorbeeld zijn dat er een vermoeden is dat de Gebruiker en/of Opdrachtgever in strijd handelt met deze Algemene Voorwaarden en/of dat de Gebruiker en/of Opdrachtgever eerder misbruik van het Platform heeft gemaakt.

7.3.

Om toegang te krijgen tot het Account heeft de Gebruiker en/of Opdrachtgever een wachtwoord aangemaakt. Het wachtwoord is strikt persoonlijk en de Gebruiker en/of Opdrachtgever mag derden daarvan geen gebruik laten maken. De Gebruiker en/of Opdrachtgever is aansprakelijk voor ieder gebruik dat wordt gemaakt van zijn Account en vrijwaart FANSTR voor iedere aanspraak van derden inzake schade of anderszins, op enigerlei wijze ontstaan, door het gebruik dat door middel van zijn Account is gemaakt (met dien verstande dat dit beding FANSTR ten opzichte van consumenten niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding bevrijdt en consumenten niet verplicht om schade die FANSTR of een persoon of zaak waarvoor FANSTR aansprakelijk is aan derden toebrengt in hun verhouding tot FANSTR voor een groter deel te dragen dan waartoe zij volgens de wet verplicht zouden zijn).

7.4.

Het Account kan indien gewenst op ieder moment worden verwijderd door een e-mail te sturen naar support@fanstr.nl met het onderwerp 'Verwijdering Gebruikers en/of Opdrachtgevers Account' of door het Account via het Platform te verwijderen.

7.5.

Door verwijdering van het Account wordt de Overeenkomst tussen partijen opgezegd.

7.6.

FANSTR is gerechtigd het wachtwoord aan te (laten) passen indien dit nodig is om veiligheidsredenen of in het belang is van het functioneren van de Dienst, met dien verstande dat FANSTR de Opdrachtgever van het gewijzigde wachtwoord op de hoogte zal stellen.

Artikel 8. Biedingen

8.1.

Na het aanmaken van een Account, kan de Gebruiker en/of Opdrachtgever een Bieding uitbrengen via het Platform op een onroerend goed object.

8.2.

Op het Platform staat vermeld hoe een Bieding kan worden uitgebracht.

8.3.

FANSTR wijst u erop dat indien u een bieding plaatst, dit niet automatisch betekent dat de bieding door de verkopende makelaar is of wordt ontvangen.

8.4.

FANSTR adviseert de Gebruiker om, nadat een Bieding is uitgebracht, uw Account, e-mail box en spam filter goed in de gaten te houden om na te gaan of u een bevestigingse-mail van de verkopende makelaar heeft ontvangen. Indien dit uitblijft, adviseren wij u om daarover contact op te nemen met de verkopende makelaar.

8.5.

FANSTR is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van biedingen die niet, niet juist, later of te laat door de verkopende makelaar worden ontvangen of voor het niet of niet tijdig reageren van de makelaar, onverminderd de overige beperkingen van de aansprakelijkheid van FANSTR op grond van de algemene voorwaarden en de wet. Deze bepaling bevrijdt FANSTR echter niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding ten opzichte van consumenten en verplicht consumenten niet om schade die FANSTR of een persoon of zaak waarvoor FANSTR aansprakelijk is aan derden toebrengt in hun verhouding tot FANSTR voor een groter deel te dragen dan waartoe zij volgens de wet verplicht zouden zijn.

Artikel 9 Intellectuele eigendomsrechten

9.1.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het Platform behoren bij uitsluiting toe aan FANSTR en/of haar licentiegevers.

9.2.

Het is de Gebruiker en/of Opdrachtgever niet toegestaan het Platform of enige inhoud daarvan zonder schriftelijke toestemming van FANSTR, op welke wijze dan ook aan derden ter beschikking te stellen, te reproduceren, verspreiden, verzenden, of op welke wijze dan ook in een ander document of ander materiaal te verwerken. Dit houdt onder meer in dat het Opdrachtgever niet is toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van FANSTR, een substantieel gedeelte van de inhoud van (een) databank(en) op te vragen en te hergebruiken en/of niet-substantiële gedeelten van de inhoud van een databank(en) herhaald en systematisch op te vragen en te hergebruiken in de zin van de Databankenwet.

9.3.

Het Platform en het daarop ter beschikking gestelde materiaal, gegevens of informatie is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van FANSTR het Platform of het ter beschikking gestelde materiaal, gegevens of informatie op enige wijze voor commerciele doeleinden te gebruiken. Het is niet toegestaan om het ter beschikking gestelde materiaal, gegevens of informatie te veelvoudigen, te wijzigen, te kopieren, ter beschikking te stellen, te distribueren, te "scrapen", te framen, te gebruiken voor het trainen of verbeteren van "kunstmatige intellegentie" oplossingen, te reverse engineeren, te decompileren of het ter beschikking gestelde materiaal, gegevens of informatie op enige wijze te gebruiken of te exploiteren.

9.3.

De Gebruiker en/of Opdrachtgever garandeert dat de door hem op het Platform geplaatste informatie geen inbreuk maakt op (intellectuele eigendoms)rechten van derden. De Gebruiker en/of Opdrachtgever vrijwaart FANSTR volledig voor alle mogelijke claims van derden op enige wijze voortvloeiend uit en/of verband houdende met de door hem geplaatste informatie op het Platform, waaronder mede verstaan elke claim die gebaseerd is op de bewering dat de desbetreffende informatie inbreuk maakt op enige (intellectuele eigendoms)rechten van derden (met dien verstande dat dit beding FANSTR ten opzichte van consumenten niet geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding bevrijdt en consumenten niet verplicht om schade die FANSTR of een persoon of zaak waarvoor FANSTR aansprakelijk is aan derden toebrengt in hun verhouding tot FANSTR voor een groter deel te dragen dan waartoe zij volgens de wet verplicht zouden zijn).

Artikel 10. Uitsluiting

10.1.

FANSTR behoudt zich het recht voor om zonder dat daartoe een ingebrekestelling vereist is de Gebruiker en/of Opdrachtgever uit te sluiten van elk (verder) gebruik van het Platform onder meer zijn Account te blokkeren en/of te verwijderen, indien daar gegronde redenen voor bestaan. Daarvan is in ieder geval, maar niet uitsluitend, sprake indien:

(a) de Gebruiker en/of Opdrachtgever op enige wijze in strijd handelt met deze Algemene Voorwaarden;

(b) de Gebruiker en/of Opdrachtgever inbreuk maakt op (intellectuele eigendoms)rechten van derden;

(c) FANSTR een gerechtvaardigd vermoeden heeft dat de Gebruiker en/of Opdrachtgever zich schuldig maakt aan fraude, oplichting, valsheid in geschrifte en/of andere strafbare feiten;

(d) de Gebruiker en/of Opdrachtgever in strijd handelt met de toepasselijke wet- en regelgeving; en

(e) de Gebruiker en/of Opdrachtgever medewerkers van FANSTR of Dienstverleners onheus bejegent d.m.v. smadelijk, lasterlijk, vulgair, obsceen of racistisch taalgebruik.

Artikel 11. Overmacht

11.1.

FANSTR is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt mede verstaan een niet toerekenbare tekortkoming van toeleveranciers en/of andere derden waarvan FANSTR gebruikt maakt, hacks en internet storingen. Dit beding ontneemt consumenten echter geenszins het recht de door FANSTR toegezegde prestaties op te eisen.

Artikel 12. Aansprakelijkheid FANSTR

12.1.

Geen van de bepalingen van dit Artikel 12 bevrijdt FANSTR geheel of ten dele van een wettelijke verplichting tot schadevergoeding ten opzichte van consumenten.

12.2.

FANSTR is alleen aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove schuld aan de zijde van FANSTR. Onder directe schade worden uitsluitend verstaan de kosten die de Gebruiker/ Opdrachtgever redelijkerwijs heeft moeten maken om de tekortkoming van FANSTR te herstellen of op te heffen, zodat de prestatie van FANSTR wel beantwoordt aan de Overeenkomst, alsmede redelijke kosten ter voorkoming of beperking van zulke schade en redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en omvang daarvan.

12.3.

De totale aansprakelijkheid van FANSTR zal nimmer meer bedragen dan een bedrag van € 500,00 per schadegeval.

12.4.

Iedere aansprakelijkheid van FANSTR voor indirecte schade, waaronder begrepen maar niet beperkt tot gevolgschade, winstderving en omzetderving, is uitgesloten. Meer in het bijzonder is FANSTR niet aansprakelijk voor schade aan de zijde van de Gebruiker en/of Opdrachtgever die is veroorzaakt door derden, die al dan niet gebruik maken van het Platform en/of de Diensten.

Artikel 13. Verwijzingen

13.1.

Het Platform bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. FANSTR heeft geen zeggenschap over deze websites en is FANSTR niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan en/of het gevoerde beleid, waaronder het privacybeleid. FANSTR raadt de Gebruiker en/of Opdrachtgever aan om voor het gebruik van die websites kennis te nemen van de (algemene) voorwaarden en privacybeleid van die websites.

Artikel 14. Beveiliging

14.1.

FANSTR spant zich naar alle redelijkheid in haar systemen te beveiligen tegen verlies van gegevens en enige vorm van onrechtmatig gebruik. FANSTR treft hiervoor passende technische en organisatorische maatregelen, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de actuele stand van de techniek.

Artikel 15. Melding van Inbreuk

15.1.

Aanbiedingen, reviews en andere berichten dienen te worden geplaatst op de wijze zoals op het Platform bepaald en onder vermelding van de op het Platform gevraagde gegevens.

15.2.

Indien een Gebruiker en/of Opdrachtgever van mening is dat bepaalde informatie op het Platform onrechtmatig is kan hij dit aan FANSTR melden via de contactinformatie op het Platform. Aan de hand van de door de Gebruiker en/of Opdrachtgever op te geven gegevens zal FANSTR de melding in behandeling nemen. De melding zal de voor FANSTR voor de behandeling daarvan noodzakelijke informatie bevatten en de Gebruiker en/of Opdrachtgever zal FANSTR op eerste verzoek nadere informatie verstrekken. Indien FANSTR naar aanleiding van de melding weet of redelijkerwijze behoort te weten dat de informatie onrechtmatig is, zal dit door FANSTR worden verwijderd.

Artikel 16. Geschillen

16.1.

Op deze Algemene Voorwaarden, alle Overeenkomsten tussen FANSTR en Gebruiker en/of Opdrachtgever, ieder gebruik van het Platform en alle daarmee verband houdende geschillen (op welke grond dan ook) is Nederlands recht van toepassing.

16.2.

Alle eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene Voorwaarden, de Overeenkomst en/of het gebruik van het Platform, op welke grond dan ook gebaseerd, worden exclusief voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Den Haag, Nederland. Indien de Opdrachtgever een consument is, heeft de Opdrachtgever echter vanaf het moment dat FANSTR zich schriftelijk jegens de Opdrachtgever op dit beding heeft beroepen een maand de tijd om voor beslechting van het geschil door de volgens de wet bevoegde rechter te kiezen.

Den Haag, Mei 2025